top of page

Van zooi naar zen

In dit groepsprogramma gaan we samen voor meer en betere organization in huis. Een thuis waar je je kan ontspannen, je het gevoel hebt de touwtjes in handen te hebben en waar jij je gewoon mega goed voelt! 

Start: dinsdag 9 januari

(Op eigen tempo te volgen)

pexels-tatiana-syrikova-3932937.jpg
DSC03226_edited.png
Hi, ik ben Bregje
Professioneel organizer. Ik help jou naar next level organization in huis die zo’n (mentale) rust geeft dat je x2 gaat in tijd, energie en business.
Ik begon met ondernemen toen ik net was bevallen. Niet de meest makkelijke combinatie om een heel georganiseerd huishouden te hebben. Toch lukt het me om het opgeruimd te houden.
Hoe ik dat doe? Door een opbergsysteem te hebben dat voor iedereen in huis werkt, dat te updaten als dat nodig is en door iedere dag de stappen te zetten die het verschil maken. Ik heb daar ook al veel vrouwen bij mogen helpen!
IMG_7838.jpg

LET'S GET ORGANIZED

In dit groepsprogramma gaan we samen voor een groei in organization én rust. Een huis waarin je iedere dag de stappen zet die écht het verschil maken, waar jij je energiek en de leukste versie van jezelf voelt en het belangrijkste: waarbij jij mega veel plezier en gemak ervaart in het organizen.

 

Door middel van kennis en een fantastische community zijn jouw organizing skills in slechts twee maanden tijd echt helemaal on fleek.

Inhoud van het programma:

Kennis

 

deze twee maanden geef ik je alle kennis die jij nodig hebt om een mega groei te maken in je organizing skills:

 

Ik neem je stap voor stap mee in het organizing proces en help je met templates om de ruimtes in je huis zo overzichtelijk mogelijk onder handen te nemen. Als je dát leert, wordt het ook veel makkelijker om je huis opgeruimd te houden.

Actie

je gaat niet alleen een heleboel leren, je gaat ook echt in actie komen! Want alleen door het te doen, leer je wat voor jóu werkt. Ik zet je helemaal aan met wekelijkse opdrachten, geef concrete actiepunten mee en hou je medeverantwoordelijk zodat jij je doelen ook écht gaat bereiken. 

Community

je wordt omringd door vrouwen die er ook klaar voor zijn om aan te gaan pakken. Dit motiveert je om de stappen te gaan zetten waardoor je blijvend resultaat gaat zien. Je helpt elkaar, deelt ervaringen en geeft elkaar tips & tricks die super waardevol zijn. 

De kracht van een groep is mega!

TE VERWACHTEN RESULTATEN

 

GROEI IN ENERGIE EN GELUK

Geen frustratie naar jezelf en anderen meer,

maar een systeem dat je alleen nog maar hoeft te onderhouden.

MEER IMPACT IN MINDER TIJD

Alles heeft straks een vaste plek, waardoor je huis veel gemakkelijker en sneller opgeruimd is.

Dit geeft onwijs veel energie, waardoor je tot wel 30% (!) meer gedaan krijgt in minder tijd. Want doei afleiding en hallo focus!

Zo hou je veel meer tijd en ruimte in je hoofd over voor andere, belangrijke(re) dingen.

VAN ZOOI NAAR ZEN


333

Modules over oa de stappen van het organizen, het organizen van kleding, routines & motivatie

Wekelijks opdrachten

Online community

Live Q&A

VAN ZOOI NAAR ZEN
UPLEVEL


444

Modules over oa de stappen van het organizen, het organizen van kleding, routines & motivatie

Wekelijks opdrachten

Online community

Live Q&A

BONUS: wekelijks 1 dag voxer support (soort whatsapp)

BONUS: 1 x 1:1 videocall (30 min)

Esther

"Heerlijk gestart! Super fijn je volgorde. Dank voor alle tips!"

Marloes

“Wat een super fijne cursus! Ik dacht eerst hoe ga ik dit doen qua tijd. Maar doordat het elke week een ander thema is en ik het op mijn tempo kan doen werkt het super fijn!
En elke ochtend hou ik tijd over omdat ik binnen no time m'n outfit gepakt heb. Zo fijn dit overzicht, geeft me echt rust en ruimte voor andere dingen.
Ik ben met opruimen echt van het uitstellen maar door de opdrachten helpt het me om super efficiënt aan de gang te gaan.
Super fijn!"

Elise

"Echt super leuk je cursus. Heb laatst de kledingkasten van de kinderen heringericht. Super blij mee!"

Dit is voor jou als je:

 • klaar bent voor mega groei in je organizing skills

 • klaar bent om in actie te komen en er helemaal voor te gaan

 • wil genieten van een heerlijk opgeruimd en georganiseerd huis

 • ervan houdt om te leren en te delen in een groep

Dit programma is minder geschikt als je geen spullen weg wilt doen en het moeilijk vindt om zelf aan de slag te gaan. 

 • Hoe lang duurt het programma?
  Het programma duurt 8 weken. Na aanmelding kom je in een besloten Facebook groep, waar je alle modules en opdrachten in ontvangt. Deze zijn in eigen tempo te volgen. We beginnen op 9 april met een live kick-off waarin we met iedereen kennismaken en sluiten gezamenlijk af met een Q&A/celebration call, waarin we alle mooie resultaten gaan vieren!
 • Is dit programma geschikt voor ieder budget, als het gaat om advies over opbergproducten?
  Zeker! Dit programma is er voor iedereen, je kunt het dan ook zo gek maken als je zelf wilt!
 • Hoe werkt de 1:1 coaching?
  De 1:1 coaching krijg je via Voxer. Dit is een soort walkie talkie app, waarin je spraakberichtjes naar me kan sturen, eventueel ondersteund met foto's of filmpjes van je situatie. Dan kan ik in real time met je meekijken en denken en kun je dus snel weer verder. We werken in een groepschat, maar voel je niet verplicht om de berichtjes van anderen te moeten afluisteren. Het is wel heel leerzaam om mee te kunnen kijken en luisteren!
 • Ik ben erg chaotisch, is dit programma dan wel geschikt?
  Als je er echt voor gaat wel! De bedoeling van dit programma is dat je nieuwe vaardigheden en gewoontes aanleert. In dat opzicht is het dus júist fijn om met dit programma aan de slag te gaan als je wat chaotischer bent. En doordat we in een groep werken, heb je een stok achter de deur en wordt je gemotiveerd door de anderen. Het resultaat hangt natuurlijk altijd af van je eigen inzet. Maak dus vooral gebruik van de wekelijkse 1:1 coaching!
 • Ik ben al heel erg opgeruimd van mezelf, is dit dan wel iets voor mij?
  Als je al heel erg opgeruimd bent van jezelf, ben ik heel benieuwd hoe je op deze pagina terecht bent gekomen! Misschien vind je organizen gewoon heel leuk en interessant, maar misschien is er toch ook nog wel een stemmetje in je hoofd dat zegt dat het nog net wat beter kan. Mocht je benieuwd zijn of het iets voor je is, dan denk ik natuurlijk graag eerlijk met je mee. Stuur me even een berichtje via Instagram (@lux.organizing) of via info@luxorganizing.nl.
bottom of page