top of page
hangers

Over Lux Organizing

Because you glow differently when you have an organized home

- Bregje

About

Lux Organizing is een home organizing bedrijf waarbij maatwerk voorop staat.

Er wordt een duidelijke structuur en een persoonlijk opbergsysteem aangebracht dat volledig past bij jouw situatie. Hierdoor is het mega makkelijk te onderhouden en blijft het ook opgeruimd en overzichtelijk.

 

Lux gelooft dat de liefde en aandacht die in je interieur is gestoken, weerspiegeld mag worden aan de binnenkant van je kasten. 

Door diezelfde sfeer en uitstraling waar je van houdt in je interieur terug te laten komen in de opbergproducten, creëeren we een totaalplaatje dat 100% klopt.

Studio Moukeru - Bregje-7819.jpg

Let's meet!

Hi, ik ben Bregje

En er zijn niet veel mensen die dit hardop zouden zeggen, maar ik HOU van organizen. Geen grapje, als klein meisje zat ik al mijn speelgoed en boeken te sorteren en ook nu kan ik er heel erg van genieten als alles 'past en klopt'. Je zou me neurotisch kunnen noemen, maar ik hou het liever op lekker gestructureerd!

Ik begon met ondernemen toen ik net was bevallen. Niet de meest makkelijke combinatie om een heel georganiseerd huishouden te hebben. Toch lukt het me om het opgeruimd te houden.

Ik vind het heerlijk om er met mijn skills voor te kunnen zorgen dat jouw dagelijkse routine ook met zoveel meer flow en gemak gaat. Om waar het nu misschien zwaar voelt, in een mum van tijd lichter te maken (what's in a name, right?). 

  • Instagram
  • LinkedIn

Nadat Lux is geweest

Heeft de binnenkant van je kast evenveel finesse als de buitenkant. Door gebruik te maken van de juiste, stijlvolle materialen zien je kasten er super classy uit.

Heb je een opbergsysteem dat ervoor zorgt dat je meteen vindt wat je zoekt, dat iedereen weet waar iets teruggelegd moet worden en dat mega makkelijk te onderhouden is.

Ontwerp zonder titel.PNG

Voel jij je zelfverzekerd en krachtig en heb je het gevoel dat je het aan het ownen bent. Het is namelijk veel makkelijker om aan je eigen verwachtingen te voldoen.

Heb je veel meer headspace, krijg je dingen sneller gedaan en kun je veel creatiever omgaan met de uitdagingen die je voor je voeten geworpen krijgt.

Fun facts

  • Ik rij al tien jaar motor. Eerst samen met mijn vader, later met mijn vriend en nu ook met een hele leuke club motorvriendinnen waarmee we eens per jaar een weekend weggaan.

 

  • Mijn guilty pleasure wat muziek betreft is country muziek. Ik zie mezelf ooit nog weleens aan 'line dancing' doen (als ik 50 ben ofzo)

 

  • Voor iemand die zichzelf niet meteen als ondernemer zou omschrijven, is het eigenlijk bizar dat dit mijn derde bedrijf is! Mijn twee eerdere bedrijven waren een oppas service in Amsterdam en een orthopedagogische praktijk.

TESTIMONALS

Jorg Ruis

bottom of page